Termeni si Conditii

Conditii Generale
Site-ul web www.edituracelsius.ro este proprietatea Celsius Publishing House SRL cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J23 / 2823 / 2013.
Utilizarea site-ului, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din  partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor, cu toate consecintele care 
decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
Termenii si Conditiile pot fi revizuite in orice moment fara o notificare prealabila.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati in termen de 14 zile.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 10 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii.
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform 
comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora